Green Out (Algen und Moosentferner P)

Green Out (Algen und Moosentferner P)


NEUPOREDIV U UČINKU

Uklanja alge, mahovinu, plesni, gljivice, mrlje.

Sprej sa prskalicom. Green Out je koncentrovano sredstvo, deluje baktericidno i fungicidno, ekološki bezbedan.

Sastojci: hlorni izbeljivač, soda, alkalni rastvor sa aditivima, boja, inhibitori, miris.

Primena: za zidove u domaćinstvima, sanitarije, zidne i podne pločice, za bunare, mokre staze, opremu za bazene, nadgrobne spomenike, beton, krovove, fasade, podrume, baštenske ograde od drveta i plastike, prostorije za odlaganje opreme itd.

Visoko efikasan - ekološki razbijač mahovina i algi. Duboko i temeljno eliminise plesan ,mrlje od plesni, neprijatne mirise, gljivice, bakterije i druge nevidljive pore tako da su tretirane površine dugotrajno zaštićene od ponovnih zaprljanja.

Uputstvo za rad: Ako je u pitanju plesan (buđ) naprskati ili valjkom naneti na zagađenu površinu, ostaviti da deluje, već nakon par minuta  površina postaje čista i potpuno bela. Za uklanjanje algi i mahovina jednostavno naprskati površinu, nakon delovanja sredstva isprati vodom. Kod debljih naslaga potrebno je površine izribati četkom ili sunđerom, ostatke proizvoda i zaprljanja isprati sa vodom. Nakon 30-40 minuta dejstva alge i mahovine su uglavnom razgrađene. Ukoliko se koristi pranje pod visokim pritiskom, nakon čišćenja, naprskati sredstvo na površine, da bi se postigao efekat zaptivanja i zaštite od ponovnog stvaranja algi i mahovina. Proizvod čuvati na hladnom i tamnom mestu.

Koncentracija: U zavisnosti od stepena zaprljanja, može se razblažiti sa vodom u razmeri 1:1 do 1:10.

Pakovanje: 1000ml
Katalog proizvoda

 

Proizvodi