BRZO DELUJUĆI ČISTAČ ULJA

Karakteristike:

-  Brzo i efikasno otklanja tvrdokorne fleke, zaprljanja od maziva, motornih ulja, ulja iz menjača, lož ulja, dizel goriva, itd.

-  Brzo delujući specijalni čistač, jednostavan za rukovanje

- Prodire u materijal i rastvara zaprljanja samostalno.

Polja primene:

-  Koristi se na betonskim podlogama, podlogama od prirodnog kamena, behaton pločama, košuljicama, ciglama, keramici, itd.

-  Univerzalno sredstvo namenjeno za upotrebu u radionicama, na industrijskim podovima, parkinzima, gražama, dvorišnim ili baštenskim ulazima, itd.

Primena: Pre upotrebe na manjoj površini obavezno proveriti reakciju podloge na preparat. Za eventualne štete nastale nestručnim rukovanjem ne preuzimamo odgovornost. Sprej pre upotrebe promućkati, usmeriti ka zaprljanju i sa razdaljine od 20-30 cm naprskati suvu površinu. Ostaviti proizvod da deluje, nakon kraćeg vremena stvara se bela kora u kojoj su vezani ostaci ulja i masnoće. Bela kora se može odstraniti četkom, očistiti metlom ili usisati. Po potrebi se postupak može ponoviti. Otpad sa sadržajem ulja odložiti po propisima.

Vreme delovanja zavisi od stepena zaprljanja, temperature okoline i prirode podloge. Od momenta nanošenja između 10 minuta i 1 sata, u pojedinim slučajevima i duže .

Obratiti pažnju: Ne koristiti na bitumenu, asflatu, lakiranim, vrelim ili smrznutim površinama. Koristiti samo u dobro provetrenim prostorijama!

Pakovanje: 500ml

Katalog Proizvoda